2023-02-02 12:02Pressmeddelande

Camilla Rinaldo Miller värnar om familjen

Camilla Rinaldo MillerCamilla Rinaldo Miller

Vi måste underlätta för familjer att få ihop livspusslet. Det anser Camilla Rinaldo Miller, ny familje- och jämställdhetspolitisk talesperson för Kristdemokraterna i riksdagen.

Camilla Rinaldo Miller (KD) är invald i riksdagen för Jönköpingsläns valkrets och ersätter sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson. Hon är Kristdemokraternas nya talesperson för familje- och jämställdhetspolitiska frågor.
- Kristdemokraterna är familjens röst, vårt parti kommer alltid att kämpa för att familjer ska få en fungerande vardag och få ihop livspusslet. Jag värnar om en flexibel föräldraförsäkring där familjerna själva får bestämma hur de vill fördela föräldraledigheten, säger Camilla Rinaldo Miller (KD).
- Vad gäller
jämställdhetsfrågorna, så vill jag fokusera mer på alla människors lika värde. Jämställdhet är så mycket mer än manligt och kvinnligt.

Camilla Rinaldo Miller är ersättare i socialförsäkringsutskottet och arbetsmarknadsutskottet.Om Kristdemokraterna

Kristdemokraterna är ett politiskt parti som bildades 1964. Ebba Busch är partiordförande sedan 2015. Kristdemokraterna sätter människovärdet främst och vill prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, hjärtlandet och tryggheten är våra prioriterade frågor.


Kontaktpersoner

Pressjour (ej SMS)