2020-03-10 19:17Pressmeddelande

Ebba Busch och Ulf Kristersson skjuter upp möte i Uppsala

Kristdemokraternas logotyp

Med anledning av utvecklingen av Coronaviruset har Ulf Kristersson och Ebba Busch beslutat att skjuta upp sitt möte med allmänheten i Uppsala, som var planerat kvällen onsdag 11 mars. 

Mötet var det första stoppet på en Sverigeturné, där partiledarna ska samtala med medborgare om vad Sverige behöver för att bli ett bättre land.  

På eftermiddagen meddelande Folkhälsomyndigheten att Coronakrisen kommit in i ett nytt skede och att risken för allmän spridning är mycket hög. Händelseutvecklingen är snabb och Moderaterna och Kristdemokraterna vill inte medverka till att skapa onödig oro när läget är så oklart som nu. Därför väljer partierna att skjuta upp det planerade evenemanget i Rådhuset i Uppsala.

Moderaternas och Kristdemokraternas huvudsakliga fokus ligger de här dagarna på att hantera Coronakrisen.


Om Kristdemokraterna

Kristdemokraterna är ett politiskt parti som bildades 1964. Partiordförande är Ebba Busch sedan 2015. Kristdemokraterna sätter människovärdet främst och vill prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, äldrefrågorna och tryggheten är våra prioriterade frågor.


Kontaktpersoner

Pressjour (ej SMS)