2022-09-30 11:21Pressmeddelande

Kjell-Arne Ottosson vice ordförande i riksdagens miljö- och jordbruksutskott

Kjell-Arne OttossonKjell-Arne Ottosson

Värmlandssonen Kjell-Arne Ottosson blir vice ordförande i miljö- och jordbruksutskottet när Kristdemokraterna presenterar partiets representation i riksdagens utskott. 

 Med fötterna stadigt på den värmländska landsbygden har jag ett stort engagemang för många av de utmaningar som utskottet har att hantera framöver. Det handlar bland annat om framtiden för det svenska skogsbruket och att öka den svenska livsmedelsproduktionen i dessa tider av stor internationell osäkerhet. Därför känns det särskilt ärofyllt att få uppdraget som vice ordförande i miljö- och jordbruksutskottet, säger Kjell-Arne Ottosson.

Kjell-Arne Ottosson har de senaste fyra åren arbetat som ledamot i miljö- och jordbruksutskottet, och bland annat arbetat med frågor som rör jakt, miljö och skog. 


Om Kristdemokraterna

Kristdemokraterna är ett politiskt parti som bildades 1964. Partiordförande är Ebba Busch sedan 2015. Kristdemokraterna sätter människovärdet främst och vill prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, äldrefrågorna och tryggheten är våra prioriterade frågor.


Kontaktpersoner

Pressjour (ej SMS)